Tunstall ostaa Oy Verifi Ab:n – Etäpalveluiden tuottaminen hyvinvointialueille tavoitteena

Oy Verifi AB on myyty Tunstallille, joka tarjoaa teknologiaratkaisuja sosiaali- ja terveydenhuollon toiminnan tehostamiseksi ja turvaamiseksiYritysosto on osa laajempaa kasvustrategiaa, jossa Tunstallin tavoite on digitalisoida sosiaali- ja terveyspalveluita niin, että nykyisten reaktiivisten palveluiden lisäksi kotona asuvaa ikäihmistä voitaisi auttaa ennakoivan ja ennustavan teknologian avulla.

Kansainväliseen Tunstall Healthcare Groupiin kuuluva Tunstall Oy toimittaa teknologiaratkaisuja sosiaali- ja terveydenhuollon toiminnan tehostamiseksi ja turvaamiseksi. Syksyllä 2021 Tunstall laajensi palveluvalikoimaansa Suomessa lanseeraamalla turvapalvelutoiminnan, jonka tavoitteena on turvata ikäihmisten arki omassa kodissa, sekä säästää sosiaali- ja terveydenhuollon resursseja. Nyt Tunstall laajentaa turvapuhelinpalveluaan ostamalla Oy Verifi Ab :n (Verifi). Verifi on Vaasassa toimiva, turvapuhelinhälytyksiä vastaanottava turvapalvelukeskus.

”Yritysoston myötä pyrimme vahvistamaan omaa jalansijaa Suomessa. Olemme toimittaneet pitkään turvateknologiaa Suomen kunnille, sairaanhoitopiireille ja yksityisille palveluntarjoajille. Yritysosto on siten merkittävä strateginen siirto Tunstallille, että siirrymme teknologiatuottajasta selkeämmin palvelutuottajaksi.” kertoo Tunstall Oy:n toimitusjohtaja Mika Rajasalo.

”Verifi on tuottanut yksityisiä turvallisuuspalveluita vuodesta 2003. Yrityksellä on laaja kokemus turvapalveluista ja asiakaskuntaa on Pohjanmaalla ja Ruotsissa. Yritysoston myötä Tunstall laajentaa toimintaansa ja saa samalla tiimiinsä pätevän, kaksikielisen henkilöstön. Koen Henkilöstön osaamisen erittäin arvokkaana osana yritysoston kokonaisuutta” Rajasalo jatkaa.

Lue koko tiedote tästä: https://www.tunstall.fi/uutiset–tapahtumat/uutiset/2022/05/tunstall-ostaa-vaasalaisen-turvapalvelukeskuksen–etapalveluiden-tuottaminen-hyvinvointialueille-tavoitteena/

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.